KOIRAT JA OHJAAJAT

Homekoira Myrsky

Homekoira Myrsky

Rotu: Saksanpaimenkoira

Ammatti: Homekoira

Koulutus: Kannuksen maaseutuopiston homekoirakoulu

Homekoira Myrsky on rodultaan saksanpaimenkoira, joka on laajalti esimerkiksi viranomaistaholla käytetty helposti koulutettava ja älykäs rotu. Myrsky on nimestä huolimatta narttukoira. Myrsky on ihmis- ja lapsirakas, työlleen omistautunut ja leikkisä koira. Myrsky on kooltaan suhteellisen pieni, noin 30 kiloinen ja ketterä koira, joten sen on helppo päästä vaikeisiinkin paikkoihin etsintäkohteissa.

TOMI VAHEKOSKI: 040-5813281

Ammatti: Homekoiranohjaaja, opiskellut rakennus- ja sähkötekniikkaa

Historia: Tomilla on kokemusta yritystoiminnasta, vakuutusalalta ja riskirakenteiden kartoituksesta. Tomi on käynyt Ratekon pätevöityneen kosteudenmittaajan koulutuksen 2013–2014.

Olen opiskellut homekoiraohjaajaksi Keski-Pohjanmaan maaseutuopistossa, Kannuksen yksikössä, sekä Satakunnan Ammattikorkeakoulussa sähkötekniikkaa.

Homekoira Pyry

Homekoira Pyry

Rotu: Jackrusselinterrieri

Ammatti: Homekoira

Koulutus: Kannuksen maaseutuopiston homekoirakoulu

Homekoira Pyry on rodultaan jackrusselinterrieri, jota käytetään paljon metsästyskäytössä, rauniokoirana ja monessa muussa loistavaa hajuaistia ja älykkyyttä vaativassa tehtävässä. Pyry on kuten Myrskykin, ihmis-ja lapsirakas, sekä todella omistautunut työlleen homekoirana.

JUSSI HOLOPAINEN: 045-2672411

Ammatti: Homekoiranohjaaja ja rakennusmestari

Historia: Jussilla on kokemusta vastaavana mestarina työskentelystä omakotitalorakentamisessa ja laajennusrakennuskohteissa, siltojen rakentamisesta, perustustöistä, vedeneristyksestä ja suurten kohteiden perusrakennustöistä.

Olen opiskellut homekoiraohjaajaksi Keski-Pohjanmaan maaseutuopistossa, Kannuksen yksikössä ja rakennusmestariksi Helsingin teknillisessä opistossa.

Homekoirat.com mediassa